Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Neera kúra ital alapjait 50 évvel ezelőtt Stanley Burroughs hawaii természetgyógyász fektette le, amit a 80-as évek elején Svájcban K.A. Beyer pszichológus, Dr. Meywald, a nyugati és a természetes orvoslás doktora, Dr Raabe, nyugati és ayurvédikus orvos és Kumudini Weerawarna ayurvédikus orvos, gyógyszerész és gyógynövény specialista tapasztalatai, tanácsai és segítsége alapján fejlesztettek tovább a mai formájára.

A Neera tisztítókúra egy 10 napos utazás a jobb egészség felé, mely egyszerű, élvezetes, hatásos és teljesen természetes.

A tisztítókúra lelke a Neera kúraital: faszirup, friss citromlé, Cayenne paprika és víz harmonikus kombinációja. Ez az ízletes ital jóllakottságérzetet, energiát ad és biztosítja az összes fontos tápanyagot, így támogatva a tisztulást és a zsírleépítést.

A kúra számtalan, tudományosan is bizonyított, ELŐNNYEL jár:

  • a szervezet megtisztulása a méreganyagoktól

  • súlycsökkenés

  • az emésztőrendszer felkészítése a hatékonyabb működésre

  • jobb keringés

  • tisztább bőr és fényesebb haj

  • a koncentráció javulása és tisztább gondolkodás

A Neera kúra népszerűségét mutatja, hogy ma már 3 kontinens 22 országában használják sikerrel, nemcsak fogyókúrázók, hanem orvosok, természetgyógyászok is. Homeopata orvosok szerint a kúra ideje alatt kimagaslóan hatásosak a homeopátiás gyógyszerek.

Fogyjon 5-10 kg-t tíz nap alatt! Bizonyára Ön is azt kérdezi: lehetséges ez? És ha igen, egészséges-e ilyen rövid idő alatt ennyit fogyni? Megtartható-e az elért súly a kúra után?

5-10 kg-t leadni tíz nap alatt valóban igen jelentős fogyás, de még ennél is megdöbbentőbb, hogy a legtöbben csak keveset vagy egyáltalán nem híznak vissza a kúra után.
A tesztek szerint a diétát pontosan követők (túlsúlyosak esetén) 70%-a 5-10 kg közti testsúlycsökkenést ért el, a fennmaradó 30% pedig 3-5 kg közöttit.

Az a tény, hogy valaki a diéta után is meg tudja tartani a súlyát azt bizonyítja, hogy a súlycsökkenés nemcsak víz-, de zsírleadást is takar. Stanley Burroughs szerint a zsír a kúra alatt a szó szoros értelmében feloldódik. A kúrát végzők észre fogják venni, amint ez testükben végbemegy.